vi sökte värme



våra tankar just nu


andradagen

känns som vi varit utan mat i flera år, vad man än ser och hör relaterar man det till mat. detta leder till att humöret är på topp..

 drommer om att sätta tänderna i det här.........mums, men de blir att vänta yttligare några dagar, istället taggar vi buljong

Veckans (draggen)muttönskan

Som vi alla märkt har det dykt upp en hel del bloggar där man bedömer folket på framförallt dragonskolan, man försöker alltså samla de snyggaste personerna på en blogg. Vi vill inte vara sämre än det, vi vill vara bättre och har därför tagit det till en ny nivå. Varför ska alla dessa bloggar vara anonyma? lika bra att stå för det man tycker. Varje måndag ska vi försöka välja ut en person som har något utöver det vaniga som ni kan hålla ett extra öga på under veckan.

Så den första vi tycker att ni ska hålla ett extra öga på är en person som uppmäksammats av fler än oss. Man skulle kunna säga att han har två sidor, en mjuk där hans underbara röst får alla flickor på fall och en hård där hans vältränade hockeykropp får alla flickor på fall ännu djupare. Vi säger bara håll ögorna öppna denna vecka efter denna sjungande hockeyhunk. 

       


det är faktiskt en timma och elva min kvar..

  

lyxmiddag


   


Veckans muttönskan



     


GLAAAD!

JAG HITTADE PRECIS 500 KR I PLÅNBOKEN, PUSS PÅ DET!!!!

nedtrappning

jag har varit vaken i tre timmar på den första nedtrappningsdagen och håller redan på att bryta sockerförbudet... hur ska detta gå? 


Samhälls nu


6 veckor!!

Måste väl erkänna att det varit dåliug uppdatering senaste dagarna.. Förstår att det har varit jobbigt för er att inte ha något att läsa, men vi hoppas att ni iaf har överlevt! Vi får ta igen det nästa vecka, nu säger jag bara: 6 VECKOR!!!! 

                                                                                                             sandra

bild

såg precis att vi fick en bild med förra mejlet, oj vad ha ser ut att njuta!!





snökoja uthyres så länge den finns kvar

Var på blocket och letade efter mer resor till utlandet, tyvärr hittade jag inte något kap som den med bengt. Jag hittade istället ett annat resmål, fast jag måste säga att det inte lockar så mycket.


Det finns också en bild på deras lilla hotell, frågan är hur många som kommer att cheka in?

bengt har skrivit några rader, dom kommer från ett land med många plusgrader


vecka fyra

Närmar sig! Det kommer vara en spännande vecka för oss och för alla i våran omgivning.. För bästa uppdatering, fortsätt läsa muttmamma.

p.s. som ni kan se och tidigare läsa i hans mail så blev det ingen resa med bengt så vi får fortsätta att nöta på blocket d.s.


vad har du för nyårslöfte?




ps. kolla inkorgen, alla våra älskade beundrare! ds.

juicepressare någon?

vi skulle behöva en sån där juicepressare till vårat projektarbete är det någon av våra flera tusen läsare som har en att låna ut?

ps. ett bibliotekskort någon? ds. 

Resan är som gjord för oss

Som ni läst tidigare så planerar vi att åka iväg till varmare klimat på påsklovet och en hel del alternativ har dykt upp. Men efter att ha läst denna annons på blocket känns det som om vi funnit våran resa.
Visst vi skulle inte få åka på påsklovet, men att få tillbringa resan med en ung kille på 50 vårar som beskriver sig själv som social, rolig, HÄRLIG och riktigt kramgo är verkligen något som lockar. Och att priset även kan reduceras å det grövsta om vi finner varadandra intressanta gör ju att vi verkligen måste nappa på detta (ekonomin är väl inte den bästa nu när sista terminen börjar och allt som hör till det). Frågan är bara om Bengt skulle kunna tänka sig att tillbringa denna vecka med (nästan) tre 18-åringar..
Så vad säger du Bengt, ses vi snart?



våra närmsta veckor


Jungfrun 24/8-23/9


Avkoppling, varm vänskap, gamla minnen och skön romantik förgyller dessa vinterveckor för din del. Tempot blir ganska högt utan att du för den skull blir särskilt stressad. Men det är viktigt att du inte slarvar med sömnen för att du skall få behålla gott humör och andlig spänst.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

Förmodligen prioriterar du ditt kärleksliv, för just nu är det gott om passion och himlastormande känslor i ditt liv. Du har dessutom turen med dig. Men det finns också andra alternativ, du kan till exempel satsa hårt på andra relationer eller välja äventyr och spänning före romantiken.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs med det mesta, särskilt i en romantisk och avslappnad atmosfär. Just nu fungerar kärlekslivet väldigt bra. Även andra relationer frodas, mognar och ger dig mer än förut. Du vinner mångas förtroende och delar också med dig av dina innersta känslor och drömmar. Mysiga veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Veckans muttönskan



                        





Minusgrader

Vad händer när termometern visar -28.4 grader? Det känndes iaf som jag skulle frysa ihäl när jag gick ut!

 Jag fick lust att bara hoppa ner och värma mig i hans fluffiga hår, mums så varmt och gosigt.

Upp upp och iväg

"Jag har tänkt på en sak" Detta är ord vi ofta får höra, ord som gör att vi skrattar varmt eller bara dumförklarar men bland alla tankar finns sanningar som dyker upp då och då. Nog har vi många gånger hört att för att vi gammal och vis måste man vara ung och galen. Nu har vi även fått reda på en annan sanning. När man känner att livet är piss eller allmänt trött och hängigt så är åtgärden för att vända en av följande:
1. Bli kär
2. Ha något att se fram emot
3. Unna sig något

Personen i fråga bokade en utlandsresa, jag bokade en resa till Stockholm. På sportlovet beger jag mig på en mini tripp till huvudstaden för kurs och hälsa på flyttade vänner, gött!

Ögongodis Topp 4

1. Chace Crawford


2. Danny Jones

3. Ola Svensson


4. Jonas Bane

22.00, missa inte deee!

Ikväll börjar paradise hotel om efter sitt lilla jul-uppehåll. Det kommer bli ett otroligt glatt återseende!



RSS 2.0