RB

Han är vad idol går ut på, jag kan inte sluta lyssna på honom! Lyssna själv så förstår ni, helt underbart.



HÖSTLOV

Hur underbart som helst med lov!


hejdå sverige?

om allt går min väg så befinner jag mig inte heller i sverige om en vecka!!

Sandra

Utgång lika med hemgång?

Ja tydligen om man inte har åldern inne, för alla lagfester eller fester över huvudtaget slutar på krogen och känner man sig för att inte falsklegga så är det bara tack och hej där vid 11 snåret. Denna dag blir det ännu hängigare då det är dags att ställa om klockan så i princip blev det hemgång en timme tidigare idag. Men tacka vet jag lillfisken, inte trodde jag att skenet kunde bedra så mycket men underhållning blev det i alla fall i bilen på vägen hem. Och nu väntas nattmackor hemma hos undertecknad med go musik och en fin rulle.

hejdå sverige?

om allt går min väg befinner jag mig inte i sverige om en vecka!! 


                                                                                            sandra


Draggen

Börjde just tänka på att det här är sista veckan som jag, min klass och flera klasser till går på dragonskolan. Eller jaa vi ska fortfarande ha några lektioner där med mestadels på andra skolor. Känns inte så roligt att vi ska behöva fara mellan tre skolor bara för att dom bygger om för att dom yngre barnen ska få en finare skola sen.



Några som säkert är nöjda med att vi måste flytta är bygg-gubbarna, dom hade nämligen inte så lätt att koncentrera sig när våran vackra klass gick runt på skolan.

sovmooooorgon

Idag började jag halv ett, frågan är ju hur jag då kunde försova mig?

Höjdfobi

Muttmamma lider då verkligen inte utav höjdfobi utan fortsätter att klättra uppåt och uppåt mot toppen. Det blir besöksrekord lite nu och då, och idag var precis en sånn underbar dag!







Upp till bevis

Nu är det besämt, och den här gången kommer det verkligen att bli av, vecka 45 är den veckan då jag och sandra ska visa alla som inte tror på oss att vi faktiskt kommer att klara av att vara i skogen fyra dagar! för att höja spänningen yttligare så lämnar vi som sagt maten hemma. är säker på att vi kommer att kunna bjuda på riktigt härliga bilder när vi kommer hem, om vi kommer hem...

 tycker faktiskt att det ser rätt mysigt ut och börjar känna taggen nu!

Idol

Måste säga att jag var ganska stolt över det svenska folket igår, ätnligen åkte camilla ut!
Annars så var det den här killen, erik, som stod för kvällens citat. För er som läste inlägget om grundaren av Cheap Monday som vi skrev i onsdags, ni kommer nog att få er en inte allt för mysig tanke eftersom att erik igår sa;- Jag har sånna här cheap monday på mig...
Fast vad gör det när han ändå är grym?
När vi ändå är inne på idol-tema så kan jag ju nämna att det är inte dåliga killar med, och det uppskattas kan jag lova!

frågan är ju..

vad som händer i bakgrunden?


en månad

Muttmamma fyller en månad idag!!
tänk om bara elva månader firar vi ett år.

det är dessutom inlägg nummer 50, med lite enkel matte skulle jag säga att det är ganska så bra uppdatering.

skolaaa... (igen)

Nu sitter vi här på samhälls igen
vår historia om Anders är klar
och glenn går med rumpan bar
Det sista var kanske inte sanning direkt
men det ger ändå en viss effetkt
Glenn han är kort i rocken
men det ryktas att det inte gäller stocken ;)


Sverige



Här har ni nya landslaget! Om Lagerbäck hade vetat detta i lördags hade vi ju garanterat en VM plats!

skolaaa..

sitter på skolan nu
vi får vara med glenn
det får inte du.
vi jobbar med lag och rätt
jag åt ingen frukost
så jag är inte mätt.
Nu är lektionen snart slut
spanandet är över
och vi måste logga ut

Vi vill inte pimpla..

Som ni kanske märkt så ligger inte jag och sandra i ett tält i skogen, hennes knä var inte redo för vandring än (eller det var iaf vad hon sa, kanske var det hon som inte var redo?). Den där utflykten eller vad man nu ska kalla det kommer iaf bli av inom en snar framtid, helst innan snön och isen kommer då vi inte är så sugna på att pimpla.  


                       

                                                                                                                      sandra

Var inte han med och grundade Cheap Monday?

– Jag fick stora infekterade bölder på rumpan av ett par jeans jag hade, säger Örjan Andersson, en av jeansföretaget Cheap Mondays grundare.
– Jag hade dem på mig i stort sett varje dag i ungefär ett år, till slut började det klia och göra så ont att jag knappt kunde sitta. Jag var tvungen att gå till läkare och få penicillin för att bli av med bölderna.

                                            



bröst (utan) topping

alltså inte hett?

Man slutar aldrig att förundras

Det tidigare inlägget beskrev inte helt korrekt vad Sandra trodde, så här har ni en beskrivande bild istället..


I like big buts and i can not lie...

You other brothers can't deny
That when a girl walks in with an itty bitty waist
And a round thing in your face
You get sprung
Wanna pull up tough
Cuz you notice that butt was stuffed
Deep in the jeans she's wearing
I'm hooked and I can't stop staring
Oh, baby I wanna get with ya
And take your picture
My homeboys tried to warn me
But that butt you got
Make Me so horney

   

bröst med topping?


om man tappar choklad på bröstet och det smälter, är man het då?

Två av två



Då var det söndag igen och två av två kvällar hittils denna helg har slutat med en sprängfylld mage och en följande morgon då man känner en hint av sockerbakis. Jupp för efter en pollykaka och tre ordentligt stora chokladbollar mådde man inte riktigt hundra när man gick och la sig, lite lätt yrsel och illa mående. När man vaknar dagen efter tänker man jag ska aldrig äta socker igen!!! Men så sant som det är sagt, efter en dag på jobbet och man kliver in i vårat lagomt svett doftande omklädningsrum och fika står på bordet tackar man ju inte nej. Dags för socker kurvan att bege sig uppåt igen och när kvällen börjar falla och delar av vår trogna trio kanske begett sig in i dimman, sitter man själv här igen med en fylld mage till bredden och ett godis lock i halsen. Frågan är ju när folk kommer börja fråga om man har blivit gravid? Skillnaden trodde jag mellan en redig sockerfylla och en resa in i dimman är väll att den äckliga kännslan kan ha en tendes att fördröjas till dagen efter i den sistnämnda. Så var tydligen inte fallet när denna helg tydligt bevisat att socker chocken inte är bästa uppladdningen inför match, men det var väll ingen nyhet. Så här med bestämmer jag mig faktiskt på riktigt för att ingå ett hederligt "godislöfte" fram till jul. Tack och hej leverpastej

Man slutar aldrig att förundras


Så här trodde den blonda sandra att ett foster låg dvs detta skall då föreställa fosterställning i mammans mage eller hur var det egentligen, sandra?

Kör hårt

Snart har Olivia match, jag och sandra kommer att vara där!


Här har ni våran innebandystjärna


Här har ni hennes supportrar



Sandra


Vad är detta?..


Mer läsar hud åt folket


underbara helg



ja vad den här bilden har med det att göra är ju frågan.. 
 

Muttmamma grattar!

Idag så fyller vår kära klasskamrat mutt-john 18år.  Även fast du kanske inte alltid vill visa det, så vet vi att du innerstinne älskar oss och våran blogg. Grattis!

   



sandra

nu är det nära

om en vecka kommer jag och sandra ligga i en sovsäck (som förhoppningsvis håller värmen) mitt ute i skogen väl förberedda inför första natten i tält. För er som inte vet ska vi iaf ut och tälta som projektarbete. Naturmänniskor som vi är ska vi leva på vad skogen och sjön(?), älven(?), ån(?), ja vad det nu än är för vatten, har att erbjuda på. Såå vi hoppas på god, har för mig att man säger så annars kan vi säga bra fiskelycka och att det finns många goda rötter i skogen.. fyra dagar helt utan mat skulle väl inte vara fullt så kul.


Det är väl ungefär så här vi har föreställt oss att det ska bli:

           

Känns som om det kanske kommer bli något sånt här:  
         
          
  

                                                                                                                       sandra


The runway to success


Alla kritiserade den när den fanns. Alla saknar den nu när den inte finns. Den pirrande känslan av att vara etta, att alla stirrar på dig. Du är uttittad och granskad. Att vara en osynlig tvåa och storslagen trea som lever livet. Känslan av att dominera, känna blickarna bränna i ryggen och att varje dag hoppas att dessa blickar diggar en. Sitta bakom glasrutorna och spana, dregla och äcklas. Att få förundras över varför någon tog på sig den tröjan att få känna att jag inte gjorde det misstaget. Att vara tjej och ströva här innebär ett första år av spanande ett andra år av lite spanande och ett tredje år med rak rygg, självförtroende och veta att det spelar ingen roll jag är ändå äldst för att skaffa sig en yngre karl finns inte riktigt på kartan. Att vara kille däremot innebär ett första år med lite spanande men förlite självförtroende för att göra något åt de känslor som väcks. Med åren kommer självförtroende och tredje året blir spaning på hög nivå där kontakt kanske till och med vågar tas. Men vart tar allt detta vägen när vi mest springer om varandra antingen på övervåningen eller i källaren? Älskad och Hatad, men Draggen är inte Draggen utan catwalket. Inget blir det samma när en vägg slås upp mitt på och halva skolan skall flyttas till Mimer. Det är en sorg.

Man blir som man umgås..


rubriken får tala för sig själv tills bild finns.


                                                                                          sandra


Mer hud åt folket

Vi ställer alltid upp för våra läsare, så "vetarn" det här är för dig!

      


Nummer ett på inköpslistan!


Läkaren Elena Bodnar, Illinois, vann folkhälsa-priset för en patenterad behå som vid behov kan förvandlas till en gasmask.
– Den är inspirerad av katastrofen i Tjernobyl, säger Bondar som ursprungligen kommer från Ukraina.

                                                                                                                           
                                                                                                                      
     sandra


naturliv

54 timmar sedan gav dom upp.. välkomna in i värmen igen pojkar!



                                                                                              sandra


Dålig uppdatering

Som ni kanske märkt så har inte uppdatering varit som den brukar. Som vi har förstått så har ni saknat oss, så vi lovar därför att ta tag i det här! Tidigare har vi bara kunnat ägna oss åt ett av våra två intressen samtidigt. Nu ska muttmamma och fördinge gå hand i hand.

 Det här är resultataet av en veckas frånvaro från muttmamma... p.s Olivia rymdes inte på bilden, vi får kanske lägga in en särskild bild på henne sen d.s


Underbara tisdag

Skolan är ändå underbar, särskilt när vi får vara lediga idag!

Imorse besökte jag sjukgymnasten för att se hur det går med mitt knä efter operationen. Han, som precis alla andra, klagade över min gångstil. Den är varken bra och ser visst inte heller klok ut, så för allas bästa så har jag nog något att jobba på där! Är det därför alla glor på oss i skolan?

Nu sitter jag och väntar på att sandra ska komma, vi ska försöka jobba med projektarbetet. Ett projekarbete som jag tror kommer bli mycket lyckat och med några ord kan beskrivas: Skogen, trött, hungrig, kallt, minne för livet.

Sandra


RSS 2.0